keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Karhunlaukkakausi alkoi

Ensimmäiset karhunlaukan versot ehtivät työntyä esiin maaliskuun viimeisinä päivinä kivijalan vierestä. Tästä eteenpäin pitkälle kesäkuun puolelle vihreä, valkosipulinen lisuke on taattu. Silppuan sitä salaattiin, vokkaan, käytän keitoissa ja teen pestoa.

Tällä kertaa jääkaapissa sattui olemaan mozzarellaa. Karhunlaukka sopii mainiosti sen kaveriksi oliiviöljyn ja mustapippurin kanssa.

Kevätillan iltapala. 


Karhunlaukka sopii kaveriksi myös vuohenputkelle, todistan kolmen reseptin voimin.

4 kommenttia:

  1. Voi nami, yksinkertaista ja niin hyvää takuulla. Menenpä heti tutkimaan omat versot!

    VastaaPoista
  2. Sussi, tänä vuonna aion kehitellä monta uutta reseptiä.

    Saila, kasvaako sinun maillasi karhunlaukkaa luonnonvaraisena?

    VastaaPoista
  3. Eipä kasva, vaan olen sitä istuttanut.

    VastaaPoista