keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Vielä kerran 'Ville de Lyon'


Alan pikku hiljaa miettiä 'Ville de Lyon' -piha-aitaa. Kestävämpää kukkijaa saa hakea. Väri sopii erityisen hyvin Suomen syksyn sammuviin sävyihin. Kuva on otettu 23. marraskuuta. 

3 kommenttia:

Karolina kirjoitti...

Hei kaikki Puutarha Ystävät!
Olen haaveillut löytäväni listan jossa suomalaiset puutarhablogit löytyisivät kasvuvyöhykkeet mukaan. Siitä olisi hyötyä, etenkin meille haastavammilla vyöhykkeillä eleleville, mutta se olisi myös hauskaa ja opettavaista. Ja ehkäpä samalla vyöhykkeellä olevat puutarhablogistit voisivat innostua järjestäämään tapaamisia keskenään tai osaavat auttaa ja vinkata hyvistä tapahtumista. Tartu haasteeseen, lisää oma puutarhasi listaan oikean kasvuvyöhykkeen alle ja halutessasi laita linkki tälle sivulle omaan blogiisi!

Linkki PUUTARHABLOGIT VYÖHYKKEITTÄIN LÖYTYY TÄSTÄ: http://karolinanpuutarha.blogspot.com/p/suomalaiset-puutarhat-kasvuvyohykkeen.html

ps. Minäkin hullaannuin kärhöistä tänä syksynä, ne vaan kukkivat, huurteisinakin, pakkasyön jälkeen..

elämäni matkat... kirjoitti...

Hei, löysin Karoliinan kasvivyöhykelistalta linkkisi ja tulin heti piipahtamaan. Ihana tuo tummalehtinen kärhö, tahtoo kans!

Leena K kirjoitti...

Elämäni matkat, hauska että löysit blogiini. 'Ville de Lyon' on upea kärhö. Tuo syysvärityskin on minusta tosi hauska. Odottelen, että tulee joulukuu ja pääsen napsaisemaan siitä vielä yhden kukkakuvan.