torstai 6. kesäkuuta 2013

Jäähyväiset tulppaaneille

Tänä vuonna tulppaanit hehkuivat kauniimmin kuin koskaan ennen. Ne myös kukkivat nopeammin kuin aiempina keväinä. Ilotulituksen olisi suonut jatkuvan vielä pitkään. Tervetuloa ensi vuonna takaisin!


Talven kuuden viikon Tansanian-matka muutti värikäsitystäni luultavasti enemmän kuin siellä aavistin. Mikään väriyhdistelmä ei ole mahdoton ja mitä enemmän väriä, sen parempi. Räiskyvät värit kuuluvat vehreälle alapihalle. Kevään ja alkukesän vihreä purskahdus kaipaa selvästi muita kirkkaita värejä tasapainon vuoksi.


Viime syksyn onnistuneita ostoksia oli myös tämän keltaisten ja burgundinpuna-keltaisten tulppaanien yhdistelmä. Ostos taisi olla viimeisiä kukkakaupan alennuslaarista eikä sen paremmin muistiin kuin muistiinpanoihin ole jäänyt siitä mitään jälkeä.


Vihertävän valkoinen Spring Green on ansainnut paikkansa varjoisassa penkissä. Alapihan uuden istutusalueen väriskaala on myös valkeavoittoinen.

4 kommenttia:

jori kirjoitti...

Väriloistoa kaivataan totisesti puutarhaan =) Kauniita ovat tulppaanisi

Saila kirjoitti...

Väripurskahdus on aivan ihana! Tulppaaneista tulee niin paljon räiskyvää väripintaa puutarhaan, että niiden kukittua tulee vallan väritön olo. Onneksi alkukesän vihreä on kaunis väri, siihen vain kestää hetken tottua, tai tyytyä, tulppaani-ilotulituksen jälkeen.

Leena K kirjoitti...

Saila ja jori, nyt räiskyvät onneksi päivänliljat. Ne taitavat saada kohta lisää valoa, kun tuomenkehrääjäkoit mellastavat isossa tuomessa.

Leena K kirjoitti...

Saila ja jori, nyt räiskyvät onneksi päivänliljat. Ne taitavat saada kohta lisää valoa, kun tuomenkehrääjäkoit mellastavat isossa tuomessa.