sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Poutapilven alla

Entinen rotiskoliiteri on viimeisen vuoden aikana kokenut muodonmuutoksen. Ei nyt ihan Strömsön malliin, mutta siihen suuntaan. Ensin pulpettikatto sai kierrätyksessä uuden katteen talon kattoremontin yhteydessä. Sitten mies suoristi nurkat, teki kunnollisen lattian ja asensi kierrätyskeskuksesta ostetun vanhan ikkunan.

Kesällä talkoisiin osallistui tytärkin maalaamalla seiniä. Minun osuudekseni jäi pelargonioiden istutus ikkunan alle. Talviaikaan siirtymisen kunniaksi ikkunanlaidalle istahti poutapilvi.Elokuun puolivälissä pelargoniat vielä nautiskelivat ilta-auringosta.Poutapilvi on sukua autokatosta jo useamman vuoden kaunistaneelle lyijylasityölle. Sateenkaaren alla istuttiin ennen Helsingin-olohuoneessamme. Täällä ruovikon reunassa se löysi paikkansa vasta kun muutama vuosi sitten autokatos kohosi terttuseljan katveeseen.


1 kommentti:

Irina K. kirjoitti...

Ihana idea tuo pilvi ja sateenkaari jäi upeasti kärhön taakse. Pitäisi olla ehkä rohkeampi ulkoseinien koristelussa ja keksiä sinnekin kaikkea kivaa ja pientä yllättävää :)