maanantai 17. elokuuta 2009

Aurinkoa varastoon

Suvikruunukakkarat olivat tämän kesän floppi: ne kasvattivat pitkään ja hartaasti vartta, sitten romahtivat yhdeksi mytyksi, joka kukkii kiusallisen pitkään. Vasta nyt raaskin leikata parvekelaatikossa rönsyilevät kakkarat. Ehkä ne maljakossa tuovat aurinkoa huomiseksi luvatun sadepäivän piristykseksi.

Ilta-aurinko hehkuu taustalla kasvihuoneen rakenteisiin. Siellä kypsyy ennätyssato tomaatteja. Hämmästyttävän hyvin taimikasvatuksessa kituuttaneet ja liian aikaisin kasvihuoneeseen istutetut taimet ovat tuottaneet satoa.

1 kommentti:

tero.rantaruikka kirjoitti...

Hei!
Olemme koonneet Huiskulan sivuille listan suomalaisista puutarhablogeista ja sivusi on mukana tässä joukossa. Etsimme samalla myös vuoden 2009 parasta puutarhabloggaajaa.

Voit käydä tutustumassa kerämäämme blogilistaan ja äänestää omaa suosikkiasi. Halutessasi voit myös kertoa kilpailusta blogissasi ja imuroida bannerin houkutellaksesi lukijoitasi äänestämään juuri sinua.

Vuoden paras blogi palkitaan tammikussa huippuluokan Canon digipokkarilla ja äänestäjät voivat myös osallistua kukkapalkintojen arvontaan.

Löydät blogikisan sivun ja bannerit osoitteesta www.huiskula.fi/blogit

Aurinkoista syksyä hienon harrastuksesi parissa.

Terveisin
Huiskulan väki